Tuulosrievä


2023 keväällä alkoi jälleen uusi vaihe Tuulosrievän tarinassa kun Sari ja Juha Myllykangas ottivat kapulan vastaan. Sari ja Juha, psykoterapeutti ja eläköitynyt lääkäri, halusivat elämäntapamuutoksen ja tarttuivat tilaisuuden tullen rohkeasti leipomoyrittäjyyteen. He myös asettuvat asumaan leipomon yhteydessä sijaitsevaan 100 vuotta vanhaan hirsitaloon, jota nyt kunnostetaan perinteitä kunnioittaen.

Perinteikästä Tuulosrievää on leivottu jo vuodesta 1984 lähtien. Toiminnan aloitti Päivi Peltonen torikaupalla ja myöhemmin 1990 -luvun taitteessa Tuulosrievää toimitettiin jo kauppoihinkin.

Nykyisiin tiloihin Tuulosrievä muutti 1995. Vuodesta 2001 alkaen toimintaa jatkoivat Pekka ja Tarja Timonen, aina vuoden 2013 loppuun asti. Timosten aikana Tuulosrievän valikoima laajentui myös ruistuotteisiin. Suosittujen ruistuotteiden juuret ja reseptiikka siirtyivät Mäntsälästä Kotileipomo Veijalaiselta.

Vuoden 2014 alusta alkaen toimintaa jatkoi yrittäjäpariskunta Sirkku ja Ilmo Tasala. Elämäntilanteen muuttuessa Tasalat alkoivat etsiä leipomotoiminnalle jatkajaa syksyllä 2022 ja alkuvuodesta 2023 ajatukset kohtasivat Myllykankaiden tulevaisuuden suunnitelmien kanssa.

Tuulosrievän tuotteiden salaisuus – aito maku – kukoistaa siis tulevaisuudessakin.

Tuotteitamme myyvät laadukkaaseen leipään panostavat K- ja S-ryhmän kaupat Kanta- ja Päijät-Hämeessä.

Pysytään leivässä!

Senni Myllykangas

Copyright © 2023 Tuulosrievä | Websystem Pro%entti